xkristinaxbond | Дата: Понедельник, 09.12.2024, 00:51 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Отсутствует :(
| Привіт! Я помітила, що через деякий час частина моїх підписників на Instagram зникає. Можливо, це пов'язано з алгоритмами, але я не зовсім розумію, чому це трапляється. Можливо, я роблю щось не так?
|
|
| |
ingafrollova | Дата: Понедельник, 09.12.2024, 01:51 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Отсутствует :(
| Втрата підписників https://www.foxy-it.com.ua/uk....stagram може бути пов’язана з кількома основними чинниками. Один з них — це постійні оновлення алгоритмів Instagram, які віддають перевагу контенту, що викликає активну взаємодію, таку як лайки, коментарі та репости. Якщо ваш контент не отримує достатньої уваги, то він може втратити видимість у стрічці ваших підписників, і вони можуть просто припинити взаємодіяти з ним, а згодом відписатися. Крім того, Instagram регулярно видаляє неактивні акаунти, що теж зменшує кількість підписників. Підписники можуть залишати акаунти через зміни своїх інтересів або через те, що не користуються соціальними мережами. Щоб зберегти аудиторію, вам варто бути послідовною у публікаціях, створювати цікавий та різноманітний контент і активно взаємодіяти з підписниками через опитування та коментарі.
|
|
| |